Tillbaka
image

ALLUM PRESENTKORT

Shoppingservice
Vad ger man till någon som har allt eller när önskelistan är för lång? Allums presentkort förstås! Köp presentkortet i våra presentkortsautomater, lika enkelt som en bankomat.

En födelsedag, en student eller ett tack! Varför inte ge bort ett Allum presentkort som är en uppskattade present och som du enkelt laddar med den summa du önskar.

Hur fungerar det?

Allums presentkort är giltigt i två år från och med utfärdat datum
Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter
Ingen ångerrätt vid köp av presentkort
OBS! Våra presentkort går inte att använda online
Vid köp av varor med Allums presentkort, är det respektive butiks returpolicy som gäller

Köp i presentkortsmaskin

Betala direkt med kort i en av våra maskiner. Presentkortsmaskinerna hittar du på plan 1 mitt emot Allums Information samt på plan 2 untaför ICA Maxi. Bestäm själv vilken summa presentkortet ska vara på, från 100 kr till 2500kr á presentkort. Man kan köpa 1-10 presentkort per köp med ett maxbelopp på totalt 5 000 SEK. Enbart kortbetalning erbjuds i våra presentkortsmaskiner. 

Köp presentkort online

Du även köpa våra presentkort online! Värdebevisen skickas ut via mail till angiven e-mailadress eller direkt till den som ska erhålla värdebeviset. En avgift på 10 kr per köp tillkommer vid kortbetalning.

Som företag kan du välja faktura, då tillkommer en avgift på 75 kr. Värdebeviset aktiveras först när full betalning är erhållen, en bekräftelse på detta skickas till beställarens e-mailadress.
Mottagaren får ett värdebevis som är giltigt i 12 månader som lätt löses in mot ett presentkort på Allum i en av våra presentkortsmaskiner. Presentkortet är giltigt 2 år från det datum värdebeviset löses in. Vid online köp är minibeloppet 300 kr/värdebevis och maxbeloppet 2500kr/värdebevis. För att köpa värdebevis klicka på symbolen köp presentkort.

Vid eventuella frågor gällande online köp kontakta supporten:

E-Post: Support@giftcardweb.se

Telefon: 035-19 02 40

Öppettider telefonsupport: Helgfri vardag 9-15

 
Gäller i butiker:   
Nedan kan du ladda ner en utskriftsvänlig lista över anslutna butiker

Anslutna butiker för presentkortsköp innan 2024-03-31 >>

Anslutna butiker för presentkortsköp efter 2024-04-01 >>

 

 

Presentkort köpta efter 01.04.2024 är utfärdade av EML Payments (EU) Limited vars huvudkontor är beläget på 2a våningen, La Vallee House, Upper Dargle Road, Bray, Co Wicklow, Ireland A98 W2H9.

En födelsedag, en student eller ett tack! Varför inte ge bort ett Allum presentkort som är en uppskattade present och som du enkelt laddar med den summa du önskar.

Hur fungerar det?

Allums presentkort är giltigt i två år från och med utfärdat datum
Presentkortet kan inte lösas in mot kontanter<...