Tillbaka
deal image

PORTEN MOT GÖTEBORG

Våren 1999 inledde Partille Kommun och Steen & Ström sitt samarbete om en ny handelsplats i regionen. Ett gemensamt mål var att knyta ihop kommunen över motorvägen. Köpcentrumet Allum byggdes därför som en bro över E20, ett landmärke som nu blivit ett signum för Partille och som inte går att missa.

Totalt rymmer Allum cirka 100 butiker och ett dussin olika restauranger och kaféer. I den iögonfallande bron finns det idag ett 20-tal butiker samt ett kafé. Allum är ett alternativ till Göteborg city och andra närliggande centrum.

Allum har också blivit ett nav i kollektivtrafiken för Partille med en bussterminal som dockar in i köpcentrumet. Med ett av Sveriges bästa handelslägen och mer än 500 000 personer inom tjugo minuters bilresa var nybyggnationen, som stod färdig år 2006, en efterlängtad etablering.

mall-image
manager

Albert Aguilar

Shopping Center Manager

Kontakta oss

Köpcentruminformation

icon

78

varumärken

View More
icon

8

restauranger

View More
icon

2006

byggår

images

Tillgänglig service

Ett engagerat köpcentrum

mall-imagemall-image

Allum är i hög grad en del av samhället, varför vi också känner ett stort engagemang och ansvar för att du och våra många andra gäster ska kunna göra bra val och njuta av en shoppingtur med ett grönt synsätt. Det är därför som vi ständigt arbetar för att säkerställa vårt miljöansvar i Allum.
 
Tillsammans med våra ägare Steen & Strøm har vi utvecklat en CSR-strategi (Corporate Social Responsibility) som fokuserar på både miljö och hållbarhet, och som samtidigt tar ansvar i förhållande till samhället och dess invånare. Vi kallar denna strategi Act For Good.

Vi tar hand om vår gemensamma miljö bland annat genom att:
  
-minska energiförbrukningen och koldioxidutsläppen
-sortera vårt avfall och återvinna så mycket som möjligt
-begära miljövänliga artiklar i våra inköp
-använda digitalt marknadsföringsmaterial och skriva ut på hållbart FSC/PEFC-märkt papper till förmån för skog och natur
-påverka partner, leverantörer, hyresgäster och grannar till att ta hänsyn till miljön
  
Dessutom tar vi hand om varandra genom att skapa en atmosfär som gör det trevligt att vara här - både för våra gäster och för de många anställda i butikerna.

Läs mer om vårt miljö- & samhällsarbete >>