Tillbaka

Information - Covid 19

Kära kunder,

Tiden vi nu går igenom är riktigt utmanande för många. Hälsan och säkerheten för er kunder och anställda är av högsta prioritet för oss på Allum, och vi arbetar med att på bästa sätt ta hand om de som arbetar och handlar på vårt shoppingcenter.

Allum har öppet som vanligt men vissa avvikande öppettider kan förekomma bland våra butiker eller kan vara stängda som en konsekvens av situationen vi är i. Kolla därför på butikens egen sida för att få korrekt information (med reservation för ändringar) Vi beklagar detta och ber samtidigt om er förståelse.

Vår hemsida uppdateras kontinuerligt med den senaste informationen. Utöver det delar vi även information på vår Facebooksida.

I dessa svåra tider uppmanar vi dig att göra vad som är nödvändigt för att ta vara på din hälsa för dig och dina nära och kära genom att följa lokala och nationella hälsomyndigheters rekommendationer:

Folkhälsomyndigheten >>

Om du har symtom eller har anledning att tro att du är smittad av Coronaviruset ber vi dig att inte besöka vårt köpcentrum, för att förhindra smittspridningen.

Följande åtgärder har redan implementerats på vårt köpcentrum:
- Synlig information i hela centrum (handtvätt/hur man kan förebygger infektion)
- Ökad frekvens av rengöringsrutiner.
- Stationer med handdesinfektion. 
- Dekaler som påminner alla om att hålla avstånd. 

Vi uppmuntrar våra anställda och kunder att ta väl hand om varandra!