Trendspaning – säsongens snyggaste sneakers

Suget efter ett par nya sneakers är ett lika säkert vårtecken som nysopade cykelbanor och hösnuva. Det blir aldrig fel med ett par klassiska vita sneakers, men chunky, slip-on och colorblocking är också helrätt i vår. Vi går igenom säsongens snyggaste sneakers och hur du stylar dem bäst. 


Klassikern
Ett par vita sneakers är tidlösa och passar till i stort sett vartenda plagg i garderoben. Tillsammans med jeans och t-shirt får du en perfekt vardagsuniform men du kan också dressa ner en lite finare klänning med vita sneakers för en enklare look.
Eurosko, 599 kronor


Pastelldröm 
Vill du få in lite färg i vardagen är pasteller perfekt den här tiden på året. Plocka upp färgen på dina sneakers i en accessoar för en genomtänkt outfit.
H&M, 299 kronor


Från kontoret till träningen
Gå direkt från jobbet till träningen utan att behöva släpa på ett par skor? Nikes Pegasus Trail är lika funktionella som trendiga med sin colorblock-design. Du kan till och med springa i dem på vintern!
Stadium, 1699 kronor


Enkelt och tidlöst
Det behöver faktiskt inte vara svårare än ett par helsvarta sneakers i skinnimitation. Enkelt och passar till allt, speciellt den knälånga kjolen som är så populär just nu.
Din Sko, 399 kronor


Chunkytrenden fortsätter
Chunky sneakers har varit inne ett bra tag nu, och vi ser inga tecken på att de skulle försvinna. K.Coblers modell Corby har snygga metallicdetaljer som ger skorna attityd.
Scorett, 799 kronor


Högt med platå
Den här modellen ser vi bara mer och mer av just nu. Ankelhöga sneakers med platå ger oss ordentliga 90-talsvibbar.
Skopunkten, 300 kronor


Veganskt
Helt tillverkade i veganska material och med en mjuk sula studsar du fram med gott samvete i de här skorna. De svarta detaljerna ger en schysst kontrast till den i övrigt ljusa sneakern.
Scorett, 799 kronor


Strumpskon är här för att stanna
En sportigare variant av slip-ons med ordentlig sula som ger foten stöd hela dagen. Strumpdesignen gör att skon verkligen anpassar sig efter foten.
Skechers, 1099 kronor


Sneakers-ikon!
Filas vita chunky skor har i princip nått kultstatus i sneakersvärlden – och vi fattar varför!
Scorett, 1100 kronor


Sköna – och snygga
Steve Madden är proffs på snygga och sköna skor! Lätta att ta på sig och som tack vare materialvalen ger skorna en riktig lyxig känsla.
Åhlens, 1149 kronor