Guide: rätt tidpunkt för shopping

Shoppingtid-1920x580

Guide: rätt tid för shopping

Guide: rätt tid för shopping

När trivs du bäst på Allum – när köpcentrumet vimlar av folk och aktiviteter eller när du i lugn och ro kan strosa mellan butikerna i ditt eget tempo? 

Måndag, tisdag och onsdag

På Allum är det alltid folk, liv och rörelse. Men om du är ute efter ett lite lugnare tempo är ändå inledningen av veckan att föredra. Då är också chanserna goda att du får butikspersonalen helt för dig själv – speciellt om du kommer på förmiddagen. 

Torsdag och fredag

Nu närmar sig helgen och det är också aningen mer liv och rörelse i gallerian. Glid in och ta en fika och titta på folk samtidigt som du handlar inför helgen. Precis som övriga vardagar är det lugnare på förmiddagen direkt när butikerna öppnar. 

Lördag

Om du gillar att vara på plats där det händer och njuta av vimlet och folklivet är det lördagar som gäller. Det är också då som de flesta av Allums egna evenemang och aktiviteter äger rum. Tempot ökar ytterligare vid löningshelg, när Allums maskot Palle Bäver kommer på besök.
 
Söndag

Med undantag för julhandeln i december är söndagar en perfekt dag för dig som trivs med att uträtta dina ärenden i lugnare tempo. Inte fullt lika livligt som på lördagen, men med en tydlig vibb av helg och ledighet.