sportlotten_allum_responsiv_1920_580

Stötta Partilles idrottsföreningar och köp sportlotten på Allum

Chans till såväl storvinst som rabatter

Under fyra helger i mars och april kommer åtta av Partilles idrottsföreningar att sälja en speciellt framtagen Allum-sportlott för att samla in pengar till sina föreningskassor. För dig som besökare kan du både stötta föreningarna och samtidigt få massvis av fina erbjudanden från Allums butiker och caféer.

– Vi hoppas på en riktigt härlig stämning de här helgerna och att så många som möjligt kommer hit för att köpa sportlotten och bidra till Partilles idrottsföreningar, säger Marcus Weidenlöv, projektledare på Sportlotteriet.

Sportlotteriet är de svenska idrottsföreningarnas eget lotteri, som startats och drivs av idrottsrörelsen själva. Genom sportlotten kan idrottsföreningar sälja lotter och få överskottet direkt till föreningskassan. Nu har Allum gått ihop med Sportlotten och tagit fram en lott specifikt för Allum och Partille.

Köp en sportlott – få rabatthäfte med över 60 erbjudanden
Föreningarna som deltar får komma till Allum och hålla i försäljningen, visa upp sig och anordna roliga aktiviteter under en dag. För varje lott som säljs går 25 kronor direkt till föreningskassan. Pengar som kan gå till att finansiera resor till matcher, cuper eller utrustning.

– Alla som köper en sportlott får, förutom chansen att vinna fina priser, tillgång till ett rabatthäfte där Allums butiker bjuder på rabatter och erbjudanden. På Cederleüfs & Svenheimers får du till exempel 2 för 1 på kaffe och bulle, och Intersport bjuder på 25 procent på ett helt köp. Totalt finns det över 60 unika erbjudanden i häftet.

– Dessutom bjuder Sävehof på gratis entré till två personer på deras matcher för alla som köper en lott. Så du får mycket tillbaka genom att köpa Allums sportlott, säger Marcus Weidenlöv.

Allums sportlott kommer att säljas under fyra helger i mars och april, med start den 25 mars. Erbjudanden från Allums butiker gäller främst till och med den 26 april – men många butiker låter sina erbjudanden ligga kvar i rabatthäftet till augusti. Sportlotten kostar 50 kronor varav 25 kronor går direkt till idrottsföreningen.