Tillbaka
hostskor-responsiv-1920x580-v2

9 skor som ringar in höstens trender – från klassiska sneakers till punkiga boots

Om vi ska tro modeexperterna ska du satsa på klassiska sneakers, grova kängor, stövletter med spetsig tå och punkiga detaljer som nitar och kedjor i höst. Well, det låter ju mer än schyst. Här är 9 skor från våra butiker som anammar höstens trender. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.


Snabbfotad design
Om du är all about dressad sportswear är det här rätt skor. Stockholm Design Group har skapat den perfekt snabba designen som ändå håller stilen. 
Eurosko, 999 kr


En sko för vardagen
Gants sneakermodell Niceville ÄR den perfekta vardagsskon. Den är chunky utan att vara för chunky, färgerna är perfekt hösttonade och det spelar ingen roll om du bär den till kostym eller jeans – den är lika snygga oavsett. 
Johanssons skor, 1 499 kr


90-tals-snygga stövlar
En del goth och en del Spice Girls. Oavsett åt vilket håll du drar åt är de här coola veganstövlarna från Johhny Bulls en grym attitydboost i garderoben.
Scorett, 1 600 kr


Grejen med platå
Det är bara att konstatera, platåsula är fortfarande grejen! De här snygga platåkängorna från K. Cobler utgör en bra kontrast till en garderob fylld med klänningar. 
Scorett, 1 300 kr


Stöveln som har ”det”
En liten modefågel viskade precis i ditt öra att stövlar med nerhasat skaft – som dessa – är superinne just nu. K. Coblers variant i grå mocka är ett lyxigt alternativ som höjer modegraden rejält i höst. 
Scorett, 1 200 kr


Sassy, classy sneaker
Handen upp om du älskar leopardmönster! Tänkte väl det. De här godbitarna är snyggt sportiga och definitivt vrålsköna. 
Skechers, 1 499 kr


Helt rätt modell
Om du inte redan har ett par kängor är det dags att köpa ett par nu. Extra kul är de här ormskinnsmönstrade med lite tjockare sula. 
Skopunkten, 349 kr


Gå ännu högre
Det är aldrig fel med ett par lårhöga stövlar. Med låg klack är det en perfekt vardagssko för dig som älskar skinny jeans-uniformen. 
Skopunkten, 500 kr


Satsa fullt på klassiker
Sneakers är alltid rätt. Och i höst längtar vi efter klassiker, som ett par Converse All Star i vinrött, till exempel. 
Stadium, 749 kr