Tillbaka
allum_e-sport_responsiv_1920_580

Gaming med barnen på Allums nya e-sport-arena!

Nyöppnade Xtream är Västra Götalands största e-sport-arena – och du hittar den på Allum. Här finns både datorer och konsoler att spela på och i princip alla de populäraste spelen, oavsett ålder, intresse och erfarenhet. Ett drömställe för den spelintresserade, gammal som ung!

Vissa ser fortfarande barns gaming som enbart ett slöseri med tid, men det finns faktiskt många fördelar med att spela (med måtta naturligtvis). Det kan till exempel öka koncentrationsförmågan, göra att du blir bättre på matte eller lättare kan skaffa vänner. 

Som förälder har du mycket att vinna på att engagera dig mer i ditt barns spelande. Och det finns väl knappt ett bättre sätt än att testa på själv? Att spela tillsammans i en häftig miljö som Xtream är ett roligt sätt att komma närmre varandra och lära känna ditt barn genom hens eget intresse. 

Är du inte sugen själv är det förstås en perfekt aktivitet för barnen medan du gör lite ärenden. Skäm bort dig själv med en manikyr på Professionail och en klippning på La Widé – medan barnen spelar sina favoritspel och umgås med vänner på Xtream. Eller varför inte passa på att storhandla på Ica Maxi eller Willys? Att få ihop familjepusslet är inte alltid det enklaste, men på Allum hittar du det mesta som behövs i vardagen – och lite till.