11 budgetfavoriter till uteplatsen

Har du balkong eller uteplats är det hög tid att göra den sommarfin. Börja med att sopa och såpa trall, torka av utemöbler med en fuktig trasa för att sedan se vad som behövs för att få till den rätta sommarkänslan. Vi har samlat ihop 11 soliga budgettips som snabbt och effektivt höjer stämningen hela säsongen.


Läcker strandparasoll
Om du inte kan komma till solsemestern, får solsemestern komma till dig! Med det här parasollet förvandlar du uteplatsen till en charterdröm i solen.
Åhléns, 399 kr


Söta apelsiner
Drömmer du om solmogna apelsiner i Portugal? Piffa utemöblerna med de här sköna och dekorativa stolsdynorna och dröm dig bort.

Åhléns, 149 kr


All inclusive-sandal
Enkelt tips för att öka gästvänligheten på din uteplats! Fixa lånesandaler till dig och alla semestersugna gäster! 

Flying tiger Copenhagen, 70 kr


Kyliga kvällar
Dagarna i maj är heta, kvällarna … not so much. Råd bot på kyliga sommarkvällar genom att bunkra upp med massor av mysiga filtar.
Flying tiger Copenhagen, 150 kr


Paradisisk känsla
Vem älskar inte snygga textilier? Hemtex kallar duken i det här mönstret för ”paradis”, en känsla man gärna vill uppnå. Att den är avtorkningsbar är ett extra plus.
Hemtex, 349 kr


Rätta ränder
Skapa inomhuskänsla utomhus med textilier. Fyll på med sköna kuddar i olika storlekar, mönster och material. Och varför inte börja med den här klassiska randiga varianten?
Hemtex, 299 kr


Blomsterregn
Amplar ger en fin inramning till uteplatsen eller balkongen. Vill du ha ett färgsprakande blomsterregn ska du satsa på petunior. Är gröna växter din favorit väljer du murgröna eller penningblad.
Hemtex, 149 kr


Bra ljussättning
Långlivad LED-belysning är ett ljust tips till dig som vill ha utomhusbelysning som håller länge. Vi diggar den här bärbara ljuskällan.
Søstrene Grene, 202 kr


Lyft dina blommor
Tips från coachen: sätt fokus på vårens planteringar och gruppera dem fint. Välj krukor i olika storlekar och höjder för att skapa en grön oas.
Søstrene Grene, 212 kr


Ljus mysfaktor
Pryd uteplatsen med ljuslyktor i olika storlekar och material. Den här snygga lyktan i skandinavisk stil mysbelyser på helt rätt sätt.
Søstrene Grene, 195 kr


Smart sideboard
Ett litet bord har alltid en plats. Det här flätade bordet är perfekt för kaffekoppen eller blomkrukan. Dessutom rymmer den extra filtar för kvällskylan.
Søstrene Grene, 348 kr

VILL DU SE MER? DESSA KANSKE OCKSÅ ÄR AV INTRESSE