Tillbaka

För ett smartare husdjursliv

Arken Zoo på Allum

Arken Zoo Allum

Regnjackor till chihuahuor eller färskfoder till din katt? Oavsett vilka husdjur du har och vad de behöver hittar du det på Arken Zoo i Allum.

Nu hittar du Sveriges största djurbutik på Allum – Arken Zoo. Här finns det mesta för hund och katt – allt från torrfoder och vinterkläder till aktiveringsleksaker och godis. Här finns även en smådjursavdelning och en del för fågel och fisk. Du hittar Arken Zoo på plan 2, nära entrén vid Ica Maxi.

Stöttar katthem och hundhjälp 

Förutom att erbjuda allt för dig som djurägare stöttar Arken Zoo även hundhjälp och katthem genom att donera kantstötta foderförpackningar eller reklamerade varor. Och du som kund kan också samla in sådant ditt djur inte använder och skänka det till butiken, så att de kan skänka det vidare till djur som behöver. Smart, eller hur?

Kundklubb för smartare djurägande

Ytterligare en smart grej med Arken Zoo är deras kundklubb, som förutom att ge dig bonus på varje köp ger dig så mycket mer. Vad sägs om födelsedagspresent till ditt husdjur, exklusiva erbjudanden och inbjudan till roliga aktiviteter på plats i butiken?