midsommarklanningar_allum_responsiv_1920_580

11 trendiga midsommarklänningar – här finns något för alla!

Blommigt, spets, romantiskt vitt, omlott, broderi och färgglatt – årets trender ger de bästa förutsättningarna för en perfekt midsommarklänning. Vi har valt ut våra 11 favoriter.

 

Blommigt print
En sval midsommardröm med stora blommiga prints i trendfärgen orange – JA TACK!
Den här midiklänningen är perfekt för sommarens alla fester.

MQ, 899 kronor

 

Rutig omlottklänning
I år är de lite kortare klänningarna helt rätt och den här omlottklänningen i grönt passar både för midsommarlekar och fest. Knytbandet som ramar in midjan tillför en snygg detalj.

Lindex, 499 kronor

 

Läge att matcha
För dig som inte vill ha allt för poppiga färger har vi hittat en broderad klänning i en vacker gråblå nyans med fina spetsdetaljer. Klänningen finns även för barn – kul för dig som gillar att matcha.

Kappahl,  899 kronor

 

Romantiskt vitt
Den bröllopsinspirerade trenden är här och vi har valt ut en avslappnad långklänning med ballongärm och diskreta broderier. Perfekt ljusbeige nyans, klädda knappar och dubbel slits – wow!

H&M, 399 kronor

 

Klädd för dans
En klänning för dans långt in i den ljusa försommarnatten. Citrusfärgat mönster och vid volang nertill skapar en härlig känsla av liv – men kanske är det ändå klänningens öppna rygg och halterneck som gör den till en favorit?

Gina Tricot, 449 kronor

 

Cut outs – här för att stanna
Har du testat årets kanske största trend – cut outs? Om inte så har du nu chansen med den här blommiga drömmen. Öppen rygg och puffärmar skapar det där lilla extra.

Bik Bok, 599 kronor

 

Smaragdgrön dröm
Kanske inte klänningen att hoppa säck i, men garanterat klänningen att skina i! När lekarna är över och maten framdukad svidar du om till den här smaragdgröna klänningen och bara njuter av kvällen.


Åhléns, 899 kronor

 

Mönstrad volang
Varför inte fira starten på sommaren i en mönstrad volangklänning i dova färger? Lika snygg med klackar som sneakers!

Vero Moda, 499,95 kronor

Välj din favoritfärg
Här finns möjligheten att hitta en klänning som går i just din favoritton. Denna stilrena klänning med volangprydd krage finns nämligen i hela sju olika färger. Välj mellan orange, grön, lila, svart, röd, rosa och blå – eller varför inte flera?

Vero Moda, 279,95 kronor

En klänning för sommarens varma dagar
En riktigt populär modell med söta små blommor. Kort, omlott, rund halsringning och markerad midja – kan det vara den ultimata sommarklänningen? Men …

Cassels, 349,95 kronor

 

Same same, but different
… är du mer för en längre klänning med prickar och v-ringning? Då är detta alternativet för dig.

Cassels, 349,95 kronor