Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Fonus i Allum köpcentrum

Butiksbild Fonus

Visa på karta

Öppettider

Måndag - fredag  kl. 09 - 17

Kontakt

031-85 98 60
  • Fonus på sociala nätverk :
Andra butiker som säljer produkter/varor för

Butik Fonus

Fonus vid Allum i Partille

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och den enda som är rikstäckande. Det innebär att du kan beställa en begravning på närmaste kontor, även om begravningen ska ske på en annan ort. Vi vet att platsen för mötet kan vara viktigt och hjälper dig därför på vårt kontor, i din hemmiljö eller på internet. Hos oss på Fonus kan du få hjälp med allt, från begravning till bouppteckning och arvskifte.

Fonus vid Allum i Partille ordnar alla typer av begravningar; vare sig borgerliga eller knutna till något trossamfund. Med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi ceremonien efter dina önskemål och behov. Att finnas till i stunder där hjälpen behövs, med ett godhjärtat och varmt bemötande, är medmänskligt. Vi på Fomus vid Allum i Partille vet hur mycket det personliga stödet betyder i en stund som vidrör något av det svåraste i livet. Ta gärna kontakt med oss så snart du har möjlighet. När den första kontakten väl är etablerad ger vi dig god tid att fatta de beslut som behövs för att planera begravningens alla detaljer.

Vill du underlätta för dina närmaste genom att planera din egen begravning kan vi hjälpa dig med att fylla i Vita Arkivet eller ansöka om en begravningsförsäkring. Fonus vid Allum i Partille samarbetar med Familjens jurist, Sveriges största familjejuridiska byrå med över 30 kontor runt om i landet. Samarbetet innebär att vi kan erbjuda dig alla familjejuridiska tjänster på ett och samma ställe.

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top