Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Fastighetsbyrån i Allum köpcentrum

Butiksbild Fastighetsbyrån

Visa på karta

Öppettider

Måndag-torsdag 09-17, fredag 09-15

Kontakt

031-26 90 00
  • Fastighetsbyrån på sociala nätverk :
Andra butiker som säljer produkter/varor för

Butik Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån vid Allum i Partille

Fastighetsbyrån vid Allum i Partille är den mest anlitade fastighetsbyrån i vårt område. Vi arbetar i hela Partille kommun, Fräntorp, Utby, Kviberg och Gamlestaden.

Vår goda lokalkännedom, starka lokala nätverk och exklusiva marknadsledande position ger oss unika möjligheter och förutsättningar att stödja dig i din bostadsaffär. Genom den samlade kompetensen erbjuder vi på Fastighetsbyrån vid Allum i Partille våra kunder högsta möjliga service, skräddarsydda lösningar och därmed bästa möjliga affär. Vi arbetar aktivt med samtliga kunder både före, under och efter bostadsbytet, vilket innebär trygghet genom hela affären. Detta har gett mycket goda resultat.   Genom vårt nära banksamarbete med Swedbank erbjuder vi lån- och räntekalkylering samt förmånlig finansiering vilket kan gynna dig i din affär. Vårt nära samarbete med Swedbank och Swedbank juristbyrå står till köparens och säljarens förfogande om så önskas.

Tveka inte att kontakta oss på Fastighetsbyrån vid Allum i Partille om du funderar på att flytta. Vi hjälper dig gärna med att hitta något nytt eller att sälja din nuvarande bostad.

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top