Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Presentkort - bästa presenten

Presentkort

Vad ger man till någon som har allt eller när önskelistan är för lång? Allums presentkort förstås! Köp presentkortet i våra presentkortsautomater, lika enkelt som en bankomat.

Betala direkt med kredit- eller kontokort och bestäm själv vilken summa presentkortet ska vara på, från 100 kronor till 1 000 kronor. Giltighetstiden för presentkorten är två år, från och med inköpsdagen.

Du hittar våra presentkortsautomater utanför ICA Maxi på plan 2 och bredvid Allums Information på plan 1. Känner du dig osäker på hur automaterna fungerar kan du få hjälp i Allums Information. Presentkorten kan endast köpas mot kortbetalning.

Saldo

Presentkortet fungerar som ett betalkort och det är bara du som kan se ditt saldo. Kontrollera saldot i någon av våra presentkortsautomater eller här >>

De flesta av Allums butiker är ansluta till presentkortet. Här kan du ladda ner en lista över alla anslutna butiker >>

Företagsköp

Allums presentkort är en uppskattad present, varför inte ge bort till dina anställda eller kunder. Vi behöver din beställning två vecka i förtid för att kunna säkerställa att korten blir klara till den datum du önskar hämta dem i Allums Information. Lägsta beställningssumman är 2000 kr och beställningar på 20 000 kr eller mer måste betalas i förskott.

Om ni som företag beställer av oss för först gången, fodrar vi förskottsbetalning oavsett belopp.

Här kan du beställa presentkort och betala mot faktura.>>

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top