titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Vi äter allt mer vegetariskt

Trender19/01/2017

Vi svenskar blir allt mer hälsosamma och medvetna om matens betydelse för hur vi mår. Det är något vi blir glada att höra, och hos oss på Allum kan du alltid hitta goda hälsosamma rätter med mycket grönt, samt juicer och smoothies fulla av färsk frukt.

Nästan varannan svensk äter vegetariskt en eller flera gånger i veckan. Det visar en aktuell undersökning Sifo gjort på uppdrag av Axfood.

Trenden håller i sig. Allt fler svenskar fortsätter att välja vegetariskt. Vanligast är det att vara så kallad flexitarian en person som inte är vegetarian, men som ändå äter vegetariskt en eller flera gånger i veckan. I undersökningen uppger folk att det främsta skälet till det är omtanke om miljö och klimat.

Allt fler har fått upp ögonen för hur man lagar god, nyttig och mättande mat med mer grönsaker och en mindre mängd kött. Hos oss på Allum hittar du alltid ett flertal hälsosamma alternativ på menyerna i våra restauranger och caféer. Och självklart har våra matbutiker, ICA Maxi och Willys, ett inspirerande utbud av vegetariska produkter som gör det enkelt att laga godare och grönare mat till dig och din familj.

Av Yellow

Visa på karta

Öppettider

Alla dagar 6-23

Kontakt

031-340 05 00
  • ICA Maxi på sociala nätverk :
Visa på karta

Öppettider

Måndag-lördag 7-21, söndag 10-21

Kontakt

031-336 23 50
  • Willys på sociala nätverk :

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top