Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Så lyckas du med höstens röda sminktrend

Trender10/10/2017

Rött, rött, rött! Det är färgen som vi inte kan få nog av i höst – och det gäller både i din garderob och sminkväska. Det bästa är att det finns en röd nyans för alla tillfällen, oavsett om du vill vara lekfull eller cool, sexig eller elegant. Här är fem röda måsten att anamma i höst.  Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

Av Allum

Draping med rouge

En av årets stora sminktrender är draping; att applicera rouge högt upp på kindbenet och mot tinningarna. Välj en mörkare rouge under kindbenet och en ljusare variant på kindbenet för bästa effekt. Testa gärna med den här lyxiga duorougen från By Terry, som ger perfekt finish.

Lyko, 709 kr

Av Allum

Rödskimrande djup

Nej, du kommer inte att se ut som en zombie om du väljer röd ögonskugga. Testa en sotning i hallonrött eller en glittrande persikoröd, eller ge dig på en mörkare vinröd nyans. Duopaletten ”The 15 minutes” från BareMinerals är perfekt för att skapa en rödskimrande look som håller hela dagen (och natten).
Kicks, 285 kr

Av Allum

Rubinröda läppar

Har du inte heller glömt Nora i Skam och vill återskapa hennes stil? Då är röda läppar första steget. Det här rubinröda läppstiftet, i färgen Pure red, är dramatiskt och svalt på samma gång. Använd en färglös primer och gärna en läppenna innan du applicerar läppstiftet – då håller det längre och vandrar inte iväg utanför läpparna.  
Rituals, 175 kr 

Av Allum

Vinröda naglar

Fylliga, mörkröda naglar som närmar sig lila är perfekt på hösten. Kicks minilack är lättapplicerade och finns i många nyanser. Här är favoriten Merlot. Använd din hårfön på medelhög värme för att torka lacket snabbare!
Kicks, 35 kr

Av Allum

Färgbomba håret

Om du har färgat ditt hår i röda nyanser och vill hotta upp färgen mellan behandlingarna ska du testa inpackningen Bright Red från Maria Nila. Den sitter kvar 4–10 tvättar och är både vårdande och veganvänlig.

Lyko, 249 kr

Av Allum

Fler skönhetsprodukter hittar du på

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag-söndag 10-18

Kontakt

010-188 16 91
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag-söndag 10-18

Kontakt

031-54 78 00
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag-söndag 10-18

Kontakt

031-44 77 14

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top