Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Fujifilm Instax: Kameran som blir festens höjdpunkt

EVÉNEMENTS07/12/2017

Gör festen ännu roligare med en kamera som framkallar bilderna på en gång. Det är en garanterad partyfixare och ett perfekt sätt för dina gäster att fånga och minnas de roligaste ögonblicken.

Framkalla dina minnen direkt

Låt gästerna på din fest ta bilder av sig själva istället för att skriva i gästboken. Sätt upp en fotovägg eller överraska familjens minstingar med en egen kamera som är busenkel att använda. I år har direktbildskameran blivit het igen och det lika roligt som beroendeframkallande att få bilderna direkt i handen.

Är du sugen på att testa? Fujifilm har flera modeller att välja bland. Den billigaste modellen, Instax Mini 9, kostar cirka 895 kr och en filmrulle med tio bilder kostar från 159,99 kr.
Vill du inte köpa kameran utan istället skriva ut bilder från din smartphone kan du använda filmrullen i skrivaren Instax Share SP-2, som du enkelt ansluter till din telefon eller surfplatta via en wifi-anslutning. Då får du samma sköna känsla på bilderna, men har större möjlighet att påverka bilderna genom att använda dina favoritfilter eller bästa fotoappar innan du framkallar bilden.

Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma. 

Av Allum

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top