Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Äntligen skolstart!

06/08/2019

Äntligen tillbaka till kompisarna i skolan, äntligen tillbaka till rutiner eller äntligen nystart? Skolstartstiden är här, vi välkomnar den på Allum.

Vi erbjuder allt du behöver, oavsett vad det är du längtar till. Välkommen till Allum för att ladda upp inför nya äventyr!

Event 24 aug kl. 12-16

Play zone arcade

Hade du hösta poäng i Pacman under skoltiden? Nu kan du se om takterna sitter i eller visa dina barn hur det sak gå till. Ni kan testa olika arkadliknande spel som ex. Catch the Light där man ska tävla mot varandra i reaktionsnabbhet.

Det kommer finns flera arkadspel som var poplära på 80-talet och garanterat kommer skapa nostalgi! Detta event vänder sig till både unga och vuxna som kan testa klassiker som Donkey Kong, Frogger eller Pacman. Eventet består även av moderna bil, fotboll, ishockey och danspel för den som vill leva i nuet.'

 

Barnens trafikdag

Med bilar kan dina barn åka runt i vår miniatyrstad. Det finns trafikskyltar och trafikljus som gör leken ännu roligare.

Barnen åker på en matta som är en stad i miniatyr med övergångställen, korsningar, parkeringsplatser och bensinstation. Här får barnen möjlighet att åka runt med olika tramp- och elbilar. För de minsta har vi även sparkfordon.

OBS! Det är inte något event där barnen ska försöka lära sig trafikregler utan det är det är bara på lek. Sedan är det så klart roligt om de lär sig någor under lekens gång.

Av Allum

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top