Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Allum ? Klicka här

Välkommen till MYPLAYS!

MYPLAYS

MYPLAYS

MYPLAYS är ett lojalitetsprogram för Allums trogna kunder. Det är vårt sätt att ge något tillbaka till er som besöker oss mest.

Våra kunder är det viktigaste vi har och har därför har detta lojalitetsprogram skapats just för er. Du får massor av extra bonusar bara genom att registrera de köp du gör i Allums butiker.

Du registrerar enkelt dina köp i butiken genom att scanna QR-koden som finns i butiken med QR-läsaren som du hittar i Allums app. Ju fler köp du registrerar desto fler bonusar kan du få. Bonusarna kommer från oss på Allum, våra butiker samt från våra externa partners. Bonusarna kan vara allt från rabatter, biljetter till gåvor och det är aldrig långt till nästa bonus!

Ladda ner Allums app i App Store eller Google Play och gå med i i Myplay idag.

Sms:a "allum" till 71120 så får du enkelt länken till appen i din mobil.

SÅ FUNGERAR DET
För att bli medlem i MyPlays registrerar du dig i Allums app under fliken MyPlays. Därifrån är det enkelt att börja samla bonus.Scanna QR-koden vid kassan i våra butiker för att registrera ditt köp. Under fliken bonusstatus i appen kan du följa hur långt du har kvar till nästa bonus och under fliken mina bonusar hittar du aktuella bonusar och förmåner som du kan hämta ut.

DET HÄR ÄR EN BONUS
En bonus kan vara allt från rabatter och presentkort, till en kopp kaffe eller en glass. Det kan också vara presenter från Allum, våra butiker eller samarbetspartners. Det är inte bara genom att shoppa som du får bonus, håll koll i appen så att du inte missar en bra förmån eller en extra bonus.

HAR DU NÅGRA FRÅGOR?
Behöver du hjälp eller är det något som inte fungerar? Kontakta servicedisken eller mejla support@goloyal.se.

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Ordinarie öppettider:
Mån-fre 10-20, lör-sön 10-18

Phone : +46 31 340 44 40
> Kontakta oss

Top